Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω Viva Wallet

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard, American Express, Diners) μέσω του συστήματος πληρωμών της Viva Wallet. Επιλέγοντας την πληρωμή μέσω Viva Wallet μεταφέρεστε αυτόματα στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet. Εκεί θα εισάγετε με απόλυτη ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας. Στη συνέχεια,  θα επιστρέψετε στην ιστοσελίδα της Εταιρείας. Όταν χρησιμοποιείτε τη Viva Wallet, τα δεδομένα της κάρτας σας δεν αποστέλλονται ποτέ στην Εταιρεία μας, παρά μόνο η έγκριση της συναλλαγής από τη Viva Wallet.

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του καταστήματος μας:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

IBAN : GR6301407090709002002012931

Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεσή σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στη διεύθυνση sales@neoklasiko.gr,  αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμό σας, ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίησή της.

Η αποστολή της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί μετά την ταυτοποίηση της πληρωμής.

Σημειώνεται ότι η πληρωμή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός μίας (1) εβδομάδας από την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση άπρακτης παρέλευσης του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, η παραγγελία ακυρώνεται.